Найближчими днями окупанти можуть почати наступ на Кривий Ріг / фото міськрада Кривого Рогу

Ворог формує сили для наступу з Херсонської області в сторону Кривого Рогу. Найближчими днями він може перейти в атаку, але навколо міста вже вибудувана оборона, а захисники готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій.

Таку заяву зробив мер Кривого Рогу Олександр Вілкул в ефірі національного телемарафону. Витяг з ефіру був опублікований на офіційній сторінці голови міста на Facebook.

"Ворог проводить формування наступального ударного формування на нашому напрямку в Херсонській області. Найближчими днями ми чекаємо їх можливого переходу в наступ. Але ми знаємо про них більше, ніж їм здається, ми розуміємо всі їхні плани, і ми повністю готові до будь-якого розвитку ситуації", — повідомив Вілкул.

Відео дня

За словами мера, гарнізон і військові частини Кривого Рогу готові зустрічати окупантів. Навколо міста збудована глибокоешелонована оборона і багатоступінчасті укріплені райони.

Нагадаємо, за час війни окупанти кілька разів обстрілювали Криворізький район. Останній удар ворог здійснив п'ять днів тому і зруйнував житлові будинки. Тим часом на Херсонщині ЗСУ провели успішну операцію і звільнили кілька населених пунктів.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: