Росіяни знову атакували Україну / фото МВС

Цієї ночі російські окупанти вкотре атакувати Хмельницьку область, унаслідок чого постраждали 16 людей, уламки збитих ворожих повітряних цілей впали на території об'єкта критичної інфраструктури.

Як повідомляє Telegram-канал Хмельницької обласної військової адміністрації з посиланням на першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна, ворог вже четверту добу поспіль атакує область.

"Цієї ночі у Хмельницькому районі збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків", - повідомив Тюрін.

Відео дня

Разом з тим, наголосив він, в Шепетівському районі внаслідок збиття ворожих повітряних цілей відбулося їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею було пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

"Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби", - зазначив представник ОВА.

Крім того, голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі зауважив, що після опівночі загарбники вдарили по Нікопольському районі області.

"Під артилерійський вогонь потрапила Марганецька громада. Понад півдесятка снарядів поцілили по одному з тамтешніх сіл. Головне - загиблих та поранених немає", - зазначив він.

Водночас згодом Повітряні сили ЗСУ у своєму Telegram-каналі уточнили, що 11-ма дронами російські окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Росія).

До відбиття повітряного нападу було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

"Зокрема, протиповітряна оборона працювала в Черкаській, Херсонській, Полтавській, Житомирській, Хмельницькій та Миколаївській областях", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - атаки загарбників

Як повідомляв УНІАН, о 22:02 24 жовтня Командування Повітряних сил Збройних сил України повідомило про рух дронів. Уночі повідомлялося про звуки вибухів у Хмельницькій області.

Про загрозу також повідомлялося, зокрема для Полтавської, Черкаської, Донецької, Київської, Херсонської, Миколаївської та Вінницької областей.

У ранковому зведенні Генштаб заявив, що ворог застосував 11 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131", але сили ППО все збили.

Вас також можуть зацікавити новини: