В Росії ліквідували групу ФСБ / скриншот

Поблизу російського Брянська ліквідували групу співробітників ФСБ РФ. Вже відомо про щонайменше 18 "200-х" і ще кількох важкопоранених росіян. Про це повідомив у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (у мережі більш відомий як "Штірліц").

"Північний напрямок. 31.01.2024 в районі н.п. Брянськ ліквідована група співробітників ФСБ РФ, яка проходила формування для участі в бойових діях на території України: 18 співробітників - "200"; 2 співробітника - "300" (важкі). Швидко повертаються додому. Блискуче влучання", - написав він

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення попередньо складають понад 387 тисяч чоловік особового складу. Також знищено багато ворожої техніки. Тільки за минулу добу українські захисники ліквідували 830 російських окупантів.

Відео дня

Перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив, що у січні цього року було знищено 26 тисяч 220 російських загарбників та 3 тисячі 584 одиниці техніки ворога.

З останніх вагомих втрат Росії - потоплений в ніч проти 1 лютого російський ракетний катер "Івановєц". Вартість його становить орієнтовно $60-70 мільйонів доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: