Українські військові збили озброєний російський безпілотник / фото facebook.com/pressjfo.news

У штабі операції Об’єднаних сил показали фото нещодавно збитого українськими військовослужбовцями безпілотника (БПЛА) окупантів.

Світлини опубліковано на Facebook-сторінці штабу ООС.

"Останнім часом далеко непоодинокі випадки, коли окупаційні війська застосовують безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скидають вибухові пристрої на позиції українських військових. Часто ворог підлаштовує політ своїх БПЛА під час обльоту лінії розмежування безпілотниками місії ОБСЄ і таким чином намагається безкарно здійснювати свої злочинні дії", – зазначили у штабі.

Там додали, що далеко не завжди плани окупантів йдуть за їхнім сценарію: "Українські військовослужбовці постійно контролюють повітряний простір і готові покарати ворога, який його порушив".

Українські військові збили озброєний російський безпілотник / фото facebook.com/pressjfo.news

Читайте такожЩо зараз відбувається на фронті та кордоні з РФ: у Генштабі розкрили деталі"Так сталось і цього разу. Не надто досвідчений пілот окупантів та його техніка потрапила під влучний вогонь наших воїнів. Як наслідок, однією небезпечною "птахою" в повітрі стало менше", – говориться у повідомленні.

Нагадаємо, як повідомила Українська делегація у Тристоронній контактній групі, протягом останніх двох діб російські збройні формування активно використовували свої безпілотники для атаки позицій Збройних сил України, один з них був збитий українськими військовими.

Вас також можуть зацікавити новини