Євген Дикий попередив про серйозну загрозу / колаж з фото УНІАН та скріншоту

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський анонсував аудит (це перевірка даних) Сил оборони нашої держави. Ветеран російсько-української війни - колишній командир роти 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ "Айдар" Євген Дикий вважає, що якщо неправильно зняти людей з місця, то є загроза розвалу всієї системи.

Експерт сказав "Телеграфу", що якщо зараз з 1,1 мільйона українських військових перебувають на фронті 300 тисяч, то це означає, що у нас співвідношення становить 1 до 3-4, а "це критичний мінімум, який диктують нам умови воєнного часу". 

Ветеран попередив, що знизивши цей показник, "ми ризикуємо розвалити всю систему". "…Кого вони пропонують зняти з місць? Ремонтні батальйони, інженерні частини, логістів чи працівників госпіталів? Думати, що серед цього особового складу вдасться знайти та мобілізувати сотні тисяч бійців - отже, бути некомпетентним у цьому питанні", - підкреслив співбесідник.

Відео дня

Триває повномасштабна війна в Україні проти росіян - сьогодні це варто прочитати

Наприкінці лютого стало відомо, що Олександр Сирський розпочав аудит у Силах оборони нашої держави. Нардеп Давид Арахамія говорив, що армія України нараховує 900 тисяч осіб, з них 300 тис. умовно без ротацій воюють, і цікавився, де ж тоді ще 600 тисяч військових. За словами народного обранця, є підрозділи, які взагалі на фронті не були жодного разу.

Євген Дикий попереджав, що російські окупанти хочуть повністю захопити нашу державу, й зазначав, що Україна ще може перемогти. За словами ветерана, для перемоги українцям знову потрібно поводитися як на початку повномасштабного вторгнення РФ

Вас також можуть зацікавити новини: