Боширов і Петров з листопада 2017 року по лютий 2018-го бронювали 9 рейсів в Женеву / фото news.met.police.uk

Обидва підозрюваних у замаху на подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію незадовго до злочину кілька разів відвідували Швейцарію.

Читайте такожУ творця отрути класу "Новачок" діагностували рак останньої стадії

Про це повідомляє британська газета The Telegraph, передає DW.com. Згідно з даними про рейси, наявними в розпорядженні видання, чоловіки з паспортами на імена Руслана Боширова і Олександра Петрова протягом декількох місяців не менше шести разів літали в Женеву.

Всього з листопада 2017 року по лютий 2018-го підозрювані бронювали 9 рейсів в Женеву і назад, зазначає The Telegraph. Джерело газети в британському уряді зазначило, що якщо вдасться встановити, з ким саме майбутні офіцери Головного розвідувального управління (ГРУ) міністерства оборони РФ зустрічалися в Женеві, то це стане ключовим елементом розслідування.

Раніше The Telegraph писала, що Боширов і Петров, отримуючи в'їзні візи до Великобританії в Санкт-Петербурзі, вказали, що працюють у сфері міжнародної торгівлі", вони надали візитні картки та довідки про банківські рахунки, на яких нібито перебували кілька тисяч фунтів стерлінгів.