Le Parisien

У центрі Парижа туристичний автобус заїхав у тунель, який виявився занизьким для нього і застряг, внаслідок інциденту четверо людей травмовані, передає "ЄвроПравда" з посиланням на Le Parisien. Аварія сталася близько першої ночі у ніч на п’ятницю.

Інцидент відбувся з двоповерховим автобусом компанії Les Cars Rouges, що організовує тури містом для туристів. Автобус заїхав у тунель, який виявився надто низьким для нього, і застряг. На фото, опублікованому виданням, видно серйозні пошкодження автобуса.

Читайте такожУ Франції розбився туристичний літак, є загибліАвтобус перевозив близько 20 туристів, частина з яких сиділа на відкритій платформі. За попередніми даними, одна людина серйозно постраждала, ще троє отримали легкі травми.

Відео дня

Поки не встановлено, чому водій туристичного автобуса, який щоденно курсує за одними і тими же маршрутами, вирішив поїхати через тунель. Адже проїзд автомобілям висотою понад 2 метри 70 сантиметрів у тунелі заборонено. Висота двоповерхового автобуса перевищувала цей показник.