Байден переплутав ім'я співачки-мільярдерки Тейлор Свіфт, назвавши її Брітні Спірс / Колаж УНІАН, фото скріншот, фото ua.depositphotos.com

Лідер США Джо Байден "заплутався" у двох білявках-співачках і назвав Тейлор Свіфт, яка в жовтні 2023 року заробила свій перший мільярд доларів, з принцесою поп-музики кінця 90-х Брітні Спірс.

Байден заявив, що Тейлор - це Спірс на щорічній церемонії помилування індичок, яка відбулася в Білому домі. Відео трансляції показав Independent.

Лідер США спробував пожартувати, що птахам-індичкам Ліберті і Белл довелося подолати чимало випробувань. Він порівняв їх старанність з бразильським туром Тейлор Свіфт, на який так "важко потрапити".

"Щоб потрапити сюди, Ліберті і Белл довелося подолати важкі випробування. Вони багато працювали, проявили терпіння і подолали понад 1 тис. миль. Можна сказати, це навіть важче, ніж дістати квиток на тур Renaissance (тур Бейонсе - УНІАН) або тур Брітні. Вона зараз у Бразилії, там дуже тепло", - заявив Байден.

Ім'я співачки Тейлор Свіфт він не називав, проте відомо, що в листопаді артистка поїхала до Бразилії в рамках шостого світового турне "Taylor Swift: the Eras Tour". Нещодавно на одному з концертів їй стало погано.

Тому ЗМІ зазначають, що, очевидно, Байден хотів сказати не про Брітні Спірс, яка востаннє давала тур у 2018 році. 

Байден прославився у 2021 році неприємним конфузом

Лідер США Джо Байден досить часто дає інфопривід ЗМІ у зв'язку з обмовками та курйозами, які час від часу з ним трапляються.

Один з найвідоміших випадків - конфуз на трапі літака Air Force One. Тоді політик тричі впав під час підйому на борт. Інцидент стався під час відрядження лідера США в Атланту (19 березня 2021 року). 

Також у квітні 2021 року Байден примудрився переплутати прізвище лідера РФ Володимира Путіна. Він назвав його "Клутіним". 

Вас також можуть зацікавити новини: