Останні знімки були зроблені перед ліквідацією Ківи / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

Зрадника України Іллю Ківу знайшли мертвим на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" в Підмосков'ї 6 грудня. У мережі з'явилися останні фото колишнього нардепа-втікача.

Блогер Сергій Іванов у Facebook опублікував фото, які йому нібито надали джерела в українській розвідці. Відзначається, що знімки були зроблені перед ліквідацією Киви, коли він відпочивав в елітному російському ресторані "Пушкін". Заклад знаходиться в московському "Державному універсальному магазині".

"До речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна і любителів розкішного життя за російські гроші. Організована ГУР "фотосесія" тривала понад три місяці", – зазначив блогер у дописі.

Відео дня
Ліквідація Киви: у мережі спливли останні фото зрадника України

24 Канал пише, що в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони підтвердили справжність фотографій.

Ліквідація Киви - головні новини

Колишній нардеп і зрадник України Ілля Кива, якого засудили в нашій країні до 14 років в'язниці, був ліквідований 6 грудня в селі Супонево Московської області в парковій зоні готелю "Величъ Country Club".

Його тіло знайшли на снігу з кількома пораненнями. Джерело УНІАН у правоохоронних органах повідомило, що ліквідація зрадника - це спецоперація СБУ. За його словами, зрадника ліквідували зі стрілецької зброї.

Вас також можуть зацікавити новини: