Загиблі 27-річний Газменд Укалі і 23-річна Альбіна Белулі / trafficnews.bg

У салоні автобуса, який у ніч на 23 листопада потрапив у смертельну аварію на автомагістралі "Струма" в Болгарії, перебувала родина з 11 людей.

Про це повідомляє видання Traffic News з посиланням на македонські ЗМІ.

Сім’я гуртом їздила на відпочинок до Стамбула, проте поверталася додому автобусом, який на виїзді з Туреччини потрапив у смертельну ДТП.

Відео дня

Серед загиблих також встановлена особа вчительки початкових класів з села Студеничани Північної Македонії, її донька і ще двоє мешканців з цього ж села.

Читайте такожТрирічний хлопчик викликав поліцію до своєї мами і врятував їй життя: йому допоміг мультсеріалПочаткова школа у Скоп’є, учні якої загинули в ДТП, призупинила навчання.

Серед жертв – 27-річний Газменд Укалі і 23-річна Альбіна Белулі. Хлопець відзначав свій день народження з коханою у Туреччині.

Більшість загиблих – громадяни Північної Македонії, проте були й туристи з Сербії і Бельгії. Найменшим було по 4 роки – брати-близнюки Луан та Албан Ахметі.

У Болгарії та Північній Македонії 24 листопада оголошено триденну жалобу.

Що відомо

Аварія з подальшим загорянням сталась у 3:00 ранку за місцевим часом 23 листопада.

В транспорті з македонською реєстрацією їхали 52 людини. Серед загиблих - 12 неповнолітніх, а також водій автобуса. Вижити вдалося семи пасажирам, вони під наглядом медиків.

Точні причини ДТП встановлюють слідчі.

У МЗС України відповіли, що у ДТП постраждалих громадян України немає.

Вас також можуть зацікавити новини