Занадто гаряча чоловіча дружба Володимира Путіна і Олександра Лукашенка на яхті в Сочі викликала нездорове збудження в сумнівних колах і навіть спровокувала нервовий зрив серед патріотів Росії, але насправді за волохатими поцілунками найбільших лідерів світу стояв тверезий і прагматичний геополітичний розрахунок.

Лукашенко пішов ще далі і опублікував у соцмережах свої голі фото

Вчора в місті Єкатеринбурзі простий російський поліцейський Сергій Боков виліз напівголий у вікно і почав стріляти по перехожих з карабіна, влучно влучивши дівчинці в живіт і ще кудись - співробітнику Росгвардії. Як повідомляли очевидці, при цьому Боков кричав: "Вимагаю заборонити гомосексуалізм!» - і заперечити йому було, загалом-то, нічого. Адже якраз в цей час по телевізору показували гучні кадри сочинського саміту найвидатніших вождів сучасності Володимира Путіна та Олександра Лукашенка. Чоловіки каталися на яхті, пили вино в якомусь збоченому будуарі, безуспішно намагаючись погладити один одного ногами під занадто великим столом, при першій же можливості кидалися один одному на шию, торкались себе за затишні місця, цілувалися в обличчя, шепотілися по кутках з двозначними усмішками, розбещували порядного хлопця Миколу, спостерігали за шлюбними іграми дельфінів, жестами показували їм, як треба.

Відео дня

Того ж дня Лукашенко пішов ще далі і опублікував у соцмережах свої голі фотки. На одній з них він з диким обличчям і широко розставленими кінцівками бовтається в смузі прибою, а Путіна ніде не видно: схоже, він якраз підпірнув під Олександра Григоровича чи то спереду, чи то ззаду. "Всім, хто збудився", - свідчив красномовний підпис під фотографією.

Росія часто і вміло використовує гомополітичний фактор для підняття загального рівня світової моральності

Чи варто після цього дивуватися, що простий російський поліцейський Сергій Боков, зрештою, не витримав цього курортного роману, взявся за карабін і пішов стріляти дівчаток, вимагаючи припинити цей гомосексуалізм?

...Насправді все в цій ситуації, звичайно ж, не так просто, як здається. Не секрет, що Росія часто і вміло використовує гомополітичний фактор для підняття загального рівня світової моральності. Рідко яка похвальба середньостатистичного Івана щодо величі його країни на міжнародній арені обходиться без слова «раком»; в той же час, він не проти симетричної відповіді, коли це доречно, а партнер досить високопоставлений. Тому, наприклад, російські ЗМІ охоче оперують завзятими заголовками начебто: "Перше інтерв'ю Трампа після відходу з поста президента: "Мені подобається Путін, а я подобаюся йому". Це нормально, модно, всіляко вітається на "Євробаченні" і зміцнює дух здорового інтернаціоналізму в цілому.

Якби Путін не поставив Лукашенка дельфінчиком, це зробили б солдати НАТО

Зовсім інша справа, коли жертвою непристойних домагань третіх осіб стає такий ласий вусатий шматочок, як Лукашенко. Зокрема, після "нервової ситуації" з літаком "Ryanair" міністр транспорту США Піт Буттіджіч пообіцяв білоруському вождю "особливі санкції", і російська преса негайно забила тривогу"Це серйозний хлопець, він жартувати з Лукашенком не буде, - зазначив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, натякаючи на сексуальну орієнтацію американського міністра. Буттіджич є першим відкритим гомосексуалістом, який став членом Американського уряду".

Російські люди стали навперебій уявляти, які такі "особливі санкції" може ввести в Лукашенко підступний Буттіджич, і волосся у них встало дибки. Честь Олександра Григоровича треба було терміново рятувати, і Володимир Володимирович, недовго думаючи, вирішив забрати її собі. Адже якби Путін не поставив Лукашенка дельфінчиком, це зробили б солдати НАТО!

"Немає тих висот, які більшовики не брали, візьмемо і ми!" - радісно сказав Лукашенко хіхікаючому Путіну перед тим, як все сталося. Тоді він навіть не припускав, які його в цей раз чекають висоти, але хто б став його питати?..

Василь Рибніков