Всім відома миролюбність Володимира Володимировича Путіна і його постійне прагнення задувати світову пожежу, що роздувається заокеанськими яструбами, проте мало хто знає, що у російського президента є маленьке м'яке місце, по якому його краще не бити, щоб не сьорбнути вяличі. Це місце називається сурдинка.

Що таке сурдинка, широким масам достеменно не відомо; щось про це можуть знати музиканти, але і це не точно. В цілому вважається, що сурдинка - це така маленька цюцюрка, і чорт би з нею, якби її не став рекламувати сам прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков. Так, коментуючи підступні каверзи лиходія Байдена, що загрожує відлучити Росію від долара в разі її мирного нападу на Україну, Дмитро сказав: "Всі ці заяви можуть сприяти дестабілізації обстановки. Вони можуть вселяти абсолютно помилкові надії в гарячі голови деяких представників українського керівництва, які, що називається, під сурдинку можуть вирішити почати заново громадянську війну в своїй країні і спробувати силовим методом вирішити проблеми південного сходу. Ми побоюємося в цьому зв'язку".

Вважається, що саме побоюванням за сурдинку пояснюється сенсаційна відмова російського президента пірнати в цьому році в ополонку на Водохреще Путіново. Офіційно було оголошено, що Володимир Володимирович отримав особистий припис Російської Православної церкви не лізти в купіль через небезпеку переохолодитися, потонути, захворіти "Омікроном" і врешті-решт померти, не доживши до входження Путінового до Києва, проте настільки надумане пояснення не витримує ніякої критики, адже Путін ніколи не хворіє. А ось його сурдинка, на жаль, в крижаній воді цілком могла замерзнути, скукожитися і відпасти. Під що ж тоді йти на Україну громадянською війною?..

Відео дня

Сурдинка має величезне значення в державному житті Володимира Володимировича. При всій великій кількості доленосних для світу робочих зустрічей, російський президент ніколи ні до кого не підходить ближче, ніж на кілька (десятків) метрів, таким чином оберігаючи свою сурдинку від раптових зовнішніх зазіхань. Чого гріха таїти, заволодіти сурдинкою Путіна мріють в Кремлі занадто багато і, здавалося б, що тут складного, раптово нагнувся, схопив, відірвав і біжи, вона ж і так, з чуток, на чесному слові тримається. Ан ні, і тут у Путіна все передбачено!

Єдиний, кому російський цар довіряє чіпати свою сурдинку, - це міністр так званої оборони Сергій Шойгу. Один божевільний російський професор навіть вважає, що саме для цього Путін і Сергій періодично усамітнюються в тайзі, де їм ніхто не зможе перешкодити. Це у них називається "Шаманський обряд" - спочатку нібито Шойгу обережно чіпає Путіна за сурдинку, потім Путін чіпає сурдинку Шойгу, потім починається таке, що хоч святих винось. Якимось чином, за словами професора, в цьому ритуалі також бере участь фарбований вовк-брюнет, якого, врешті-решт, вбивають на його ж прохання.

"Найближчий обряд шаманський вони повинні проводити в середині січня або в другій половині. Через події в Казахстані його довелося перенести, але зараз вони активно готуються. Це абсолютно точно!" - пояснює професор. Перші ознаки наближення ритуалу вже можна відчути по пожвавленню в російських ЗМІ афонських старців. Так, згідно зі свіжим пророцтвом старця Елпідія, вже в нинішньому році Америку повинні зруйнувати небачені землетруси, смерчі і торнадо; врятувати американців, за словами старця Стефана, може тільки Росія і трошки Сербія (Стефан родом з Сербії).

Чи розуміє це дурний Байден? Звичайно ж, ні. Гірше того, біснуватий старий особисто лупить Путіна ногами в його утлу сурдинку, намагаючись спровокувати на необдумані вчинки!

"Байден, знаючи Путіна і вважаючи його людиною амбітною, доводить нашого президента до такого стану, коли йому, з точки зору американців, тепер вже просто соромно не напасти на Україну. Мовляв, якщо не нападе - Байден переміг", - пояснює самогубну багатоходівочку американського упиря російська преса.

Що ж залишається робити в такій непростій ситуації Путіну - людині, від якої залежать долі світу?

Зціпити зуби і терпіти, що ж ще. Закрити очі і думати про вялічіє.

Василь Рибніков