Полчища джазистів-джихадистів, керованих ЦРУ, Мі-6 і, за деякими відомостями, Зе-95, окупували територію російського Казахстану, щоб підпорядкувати собі стародавню зброю гунів і випустити на свободу коронавірус коричневої чуми, але встав на їхньому шляху Лисий витязь у хутряній жилетці, і знову всіх переграв.

Як повідомляють російські ЗМІ, ця містична історія почалася в музеї споконвічно російського міста Алмати. Тисячі озброєних до зубів новітніми зразками зброї країн НАТО іноземних джазистів-джихадистів, які пройшли бойові репетиції в Афганістані під керівництвом американських військ, що ганебно втекли звідти, взяли в облогу вогнище російської культури та побуту, намагаючись увірватися всередину й озброїтися хоча б мечами та списами гунських воїнів. Семилюдське полчище русофобних молодчиків виламало двері та вже готове було заволодіти древніми могутніми списами, проти яких світле воїнство ОДКБ могло виставити хіба що тендітні хоругви й кадила, з якими воно і прийшло звільняти Казахстан від окупації казахами, але тут сталося "містичне диво" - в музеї виник дух предків Казахстану - невідомий російський Витязь у хутряній жилетці, від одного виду якого семилюдське полчище бігло у величезній паніці...

Головним досягненням Витязя в хутряній жилетці став порятунок секретної американської біолабораторії

Відео дня

Звідки ж у цього грізного воїна хутряна жилетка? Відповідь на це питання потрібно шукати у привітанні Володимира Володимировича Путіна з Російським роком. Чимало хто тієї ночі звернув увагу, що президент РФ зачитував святкову промову в модному дідусевому пальто, під яким вгадувався бронежилет, з чого дехто зробив висновок, що якесь полчище мародерів намагалося вбити Путіна просто у Кремлівському дворі. Путін, звичайно, легко переміг заокеанських супротивників, але, як помітити російські ЗМІ, на російському президентові був зовсім не броник, а хутряна жилетка, "яку йому рекомендували вдягнути, щоб його не продуло".

Ось звідки жилетка!

...Того дня Путін особисто врятував не тільки музей з російськими списами гунів. За деякими відомостями, саме він, зокрема, заарештував ватажка полчищ джазистів-джихадистів джазиста Вікрама Рузахунова - кривавого піаніста, виконавчого директора терористичного фестивалю "Джаз Бішкек Весна", який приїхав з Киргизстану на новорічні гастролі, в ході яких він з диким реготом замикав маленьких російськомовних казахів в роялі й залишав там назавжди. Однак головним досягненням Витязя в хутряній жилетці став порятунок секретної американської біолабораторії, яка і була основною метою терористів під управлінням агента Мі-6 (і, за деякими відомостями, знову ж таки, Зе-95) кримінального авторитета Армана Дикого.

Братський народ - він і є братський народ, Москва - мати міст казахських

Російські ЗМІ, які розповідають про цей подвиг, щоразу обмовляються, що існування біолабораторії як такої "вже спростували, але експерти попереджають: заспокоюватися рано", тому що "американці зараз намагаються створити навколо нас пояс біологічної зброї, і це дуже серйозно". Так, у сенсаційній статті "Вся правда про секретні біолабораторії в Казахстані" фахівці кажуть, що якби в Казахстані, припустимо, була секретна американська військова біолабораторія, то в ній розроблялися б нові види біозброї, яку можна використовувати для політичних і військових цілей, - зокрема, генетична зброя. Адже на кому, як не на казахах, ЦРУ і Пентагон можуть експериментувати над російськими генами? Братський народ - він і є братський народ, Москва - мати міст казахських.

Але і це ще, на жаль, не все. Як вважає ще один російський експерт з біозброї, американська біолабораторія в Казахстані, яку звільнив від терористів Лисий Витязь в хутряній жилетці, цілком могла бути місцем, де розробляли новий коронавірус SARS-CoV-2. А чому б, власне, і ні? У тому-то і справа. Особливо враховуючи той факт, що це може бути не що інше, як коронавірус коричневої чуми.

Росія завжди звільняє світ від коричневої чуми.

Василь Рибніков