Від усієї душі вітаю Вас з наступаючим 2012 роком. Бажаю Вам величезного людського щастя у всіх його проявах - і духовних, і матеріальних.

Зі свого боку даю Вам слово, що «Парк Київська Русь» докладе всіх зусиль в наступаючому році для того, щоб ці духовні і матеріальні блага Ви разом з нами примножували. Принаймні, ми беремо на себе обіцянку популяризувати нашу культурну спадщину, зберігати наші традиції і підтримувати ще в більш якісному стані міст між минулим, сьогоденням і майбутнім. Бо пізнаючи себе - ми пізнаємо завтрашній день. Це аксіома.

Хотів би сказати, що минулий рік нам приніс багато відкриттів, багато здивувань. Я вже зараз можу сказати, що Київський Дитинець, який відтворюється в «Парку Київська Русь», є тією силою гравітації, яка об`єднує наш народ в єдину державу Україна. Я також гордий, що ця ж сила гравітації є тією об`єднавчою силою, яка породила і створила великі держави Східної Європи.

Відео дня

Давайте в 2012 році - році 1150-річчя утворення держави Київська Русь та 1130-річчя Києва як столиці цієї великої держави, будемо пам`ятати про те, хто ми, що ми, і для чого ми. Відшукуючи відповіді на ці питання, ми з Вами дійсно знайдемо той шлях, який приведе нас до воістину щасливого майбутнього, до прекрасного завтрашнього дня. А відтак нам не буде соромно за наші діяння в очах наших нащадків.

Зі святом Вас, дорогі друзі!

Президент «Парку Київська Русь» Володимир Янченко