Чоловік знайшов всередині авто купу покинутих речей / Колаж УНІАН, скріншот

Чоловік купив за копійки партію покинутих автомобілів та влаштував у них справжній "пошук скарбів", знайшовши багато дивних речей. Як пише Mirror, чоловік вишикував у ряд старі авто і обшукав їх один за одним, знявши це на відео.

"Ви просто ніколи не знаєте, що ви знайдете в цих автомобілях. Треба перевіряти скрізь, ти маєш зазирнути в усі маленькі дірочки... Я перевіряю кожну точку", - зазначив він.

Зазначається, що у ході пошуків він натрапив на величезну кількість як повсякденних речей, так і на більш унікальні "скарби".

Відео дня

Наприклад, у першому транспортному засобі, який він перевірив, між передніми сидіннями застряг сміттєвий бак, доверху наповнений порожніми пакетами.

В іншому він знайшов рецепт гострого курячого каррі, а також коробку від канадського ювелірного бренду Myka, яка, на жаль, виявилася порожньою. В інших місцях йому таки вдалося знайти деякі справжні прикраси, включаючи браслет-ланцюжок і намисто.

Крім того, у покинутих машинах чоловік знайшов компакт-диски та навіть взуття, а серед більш дивних речей - картку з покемонами, краватку-метелик, вудку та посвідчення особи попереднього власника.

Раніше УНІАН розповідав про чоловіка, який знайшов покинутий особняк хірурга, де побачив справжні скарби на тисячі доларів. Зокрема, він знайшов абсолютно нову колекцію дизайнерського взуття вартістю понад 12 тисяч доларів, а також розкішні автомобілі, які вже почали іржавіти. 

Вас також можуть зацікавити новини: