Головоломка для справжніх детективів: на пошук злочинця є лише 6 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, jagranjosh.com

Головоломки перевіряють ваше критичне мислення та навички розв'язання проблем, спонукаючи знайти вихід зі складних ситуацій. Ці завдання мають потенціал для підвищення інтелекту та покращення концентрації. 

Сайт jagranjosh.com пропонує цікаву головоломку, де потрібно знайти злочинницю на зображенні за 6 секунд. На малюнку можна побачити трьох жінок, які стоять поруч, а на стіні позаду них – фотографію розшукуваної жінки. Ця жінка присутня серед трьох жінок на картинці.

Вам потрібно знайти розшукувану жінку, і зробити це лише за 6 секунд. Уважно вивчіть зображення, це допоможе дати правильну відповідь. Нижче ви знайдете розгадку.

Відео дня
Головоломка для справжніх детективів: на пошук злочинця є лише 6 секунд / фото jagranjosh.com

Жінка-злочинець на картині — це жінка в окулярах і з палицею. Уважні "детективи" з легкістю визначили б, що, якщо придивитися, можна побачити, що у цієї жінки такі ж очі, як на фотографії дами на стіні, а також характерна родимка на обличчі. Ці деталі видають її, попри вдале маскування.

Інші цікаві головоломки з пошуком злочинця

Спробуйте себе в ролі детектива, розв’язавши задачку на логіку. На пошук відповіді щодо інциденту в ресторані дається лише 60 секунд.

Також спробуйте непросту головоломку, у якій необхідно впізнати злодія, який здійснив крадіжку в особняку. 

Вас також можуть зацікавити новини: