Цікава головоломка про динаміку води / колаж УНІАН, фото depositphotos.com, Daily Quiz and Riddles

Головоломки вже давно стали гарним способом відволіктися від повсякденної рутини та потренувати мозок. Втім, ця незвичайна головоломка під силу лише одиницям.

Складне завдання для найкмітливіших пропонує Daily Quiz and Riddles. Ваше завдання визначити, яка з чашок на зображенні наповниться першою. Спочатку ця головоломка може здатися простою, але насправді зображує приголомшливу динаміку води. 

Головоломка / Daily Quiz and Riddles

Змусити ваш мозок працювати над головоломками – це чудовий спосіб переконатися, що ви зберігаєте свої навички вирішення проблем. Кросворд, судоку, відеоігра чи головоломка серед найоширеніших способів зберегти вашу пам’ять і когнітивні навички.

Відео дня

На перший погляд здається, що чаша 4 наповниться першою, адже знаходиться знизу. Але якщо ви придивитеся ближче, ви побачите, що труба, що з’єднує чашу 3 і чашу 4, не має отвору, тобто вода не може протікати через неї. Труби між деякими чашами відкриті для води, а ще є дірява чаша. Отже, першою наповниться чаша 3. Натомість чаша 2 ніколи не буде наповненою, адже нижче під нею є чаша 7, яка є дірявою.

Відповідь / Daily Quiz and Riddles

Ще цікаві головоломки

У цьому завданні потрібно уважно вивчити оптичну ілюзію і знайти прихований черевик без пари серед багатьох пар взуття на зображенні. Це завдання може виконати лише надзвичайно розумна людина.

А якщо хочете перевірити, чи наділені ви винятковою спостережливістю, спробуйте знайти за 6 секунд прихований пончик на зображенні.

Вас також можуть зацікавити новини: