Чоловік втік з побаченя через вчинок дівчини / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ідеальне побачення може зіпсувати одна дрібниця. Але інколи партнер може видати щось таке, що остаточно поставить хрест навіть на теоретичній можливості продовжувати стосунки.

В англомовній частині інтернету стало вірусним відео, на якому мешканка американського міста Атланта розповіла історію свого невдалого побачення – чоловік втік від неї через вікно в туалеті бару. Втім у коментарях люди були зовсім не на боці авторки.

У ролику, який менш ніж за тиждень зібрав понад 5 мільйонів переглядів в Тікток, жінка розповіла, що побачення проходило в невеликому устричному барі, який вона якраз відвідувала повторно під час запису цього відео.

Порцію з 12 устриць тут пропонують за 15 доларів. На початку побачення жінка замовила одну тарілку, але потім – ще три. Загалом вона з’їла 48 устриць, причому кожну вона висмоктувала з голосним сьорбанням, що очевидно дуже не сподобалося кавалеру. 

"Коли йшла четверта порція, він дивився на мене божевільно, але мені було все одно. Мені було треба. Це було так добре", – згадує жінка, повторюючи на відео те саме жахливе сьорбання устриць, як, вочевидь, було і на побаченні.

Коли усі 48 устриць було з’їдено, жінка вирішила вдатися до різноманіття і замовила страву з крабових коржів і червоної картоплі. Зрештою, коли офіціант приніс чек, чоловік, який, за її словами, замовив лише один напій, пішов до туалету, але звідти він вже не повернувся.

За все, що було замовлено, жінці в підсумку довелося сплатити 184 долари, не рахуючи чайових. До свого відео жінка додала скріншот переписки з чоловіком, яка відбулася пізніше.

"Я запросив тебе на пару напоїв, а ти замовила усю цю їжу. Я можу перерахувати тобі гроші за напої", – написав той на виправдання своєї втечі.

Хоча загалом відео було присвячене скаргам на вчинок кавалера, більшість користувачів у коментарях стали саме на його бік. Жінку розкритикували за те, що вона замовила стільки їжі, а також за те, що вона їла устриці з таким відверто мерзенним звуком.

"Я не знаю, що гірше — 48 устриць як закуска чи божевільне сьорбання та чмокання", — прокоментував один користувач.

"Він буквально сказав, що ви можете зустрітися, щоб випити, а потім ти випила півокеану", — написав інший чоловік.

"Я б теж утік, і рахунок був б для мене найменшою проблемою", — написав третій користувач, а інший додав: "Я ледве міг слухати, як ти сьорбаєш, тому я можу уявити, як погано було дивитися на це".

Проте в коментарях знайшлися і ті, хто стали на бік жінки, зазначивши, що устриці саме так і їдять.

Інші історії про невдалі побачення

Як писав УНІАН, користувачі інтернету похвалили чоловіка за те, що він кинув жінку під час побачення, тому що на її харчові звички було "нестерпно" дивитися. 20-річний хлопець забронював столик в "модному ресторані" і подбав про те, щоб справити враження, але все зіпсував один нюанс.

Також ми розповідали, що дівчина познайомилася в Інтернеті з красивим хлопцем, але після першого ж побачення вирішила припинити стосунки. На популярному форумі Reddit вона розповіла, чим її не влаштував красунчик.

Вас також можуть зацікавити новини: