"Нафтогаз" оновив карту регіонів, в яких діє послуга "Газовий запас" / фото gk-press.if.ua

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" оновила карту регіонів, де домогосподарства можуть скористатися послугою "Газовий запас"; відтепер споживачі Черкаської області, Києва, Кременчука та Коростишева також можуть звернутися до своїх газопостачальних компаній, щоб купити газ за низькою літньою ціною і використовувати його протягом опалювального сезону.

Читайте такожНе всі українці зможуть купити газ на зиму за літніми цінами: у "Нафтогазі" пояснили, на кого розрахована послуга

Про це повідомляється на сторінці компанії в Facebook.

Відео дня

"До акції "Твоя незалежність" вже приєдналися більшість газопостачальних компаній країни. Нещодавно зробити газовий запас своїм клієнтам запропонували постачальники Черкаської області, Києва, Кременчука та Коростишева", - сказано в повідомленні.

фото facebook/NaftogazUA

У "Нафтогазі" висловили сподівання, що незабаром до акції приєднаються Донецька область та місто Умань.

Як повідомляв УНІАН, "Нафтогаз України" запустив новий продукт "Газовий запас" і пропонує побутовим споживачам купити газ за низькою літньою ціною і використовувати його протягом опалювального сезону.

Так, домогосподарства зможуть закупити до 25 тисяч кубометрів газу за ціною 4874,42 гривні (без ПДВ та вартості транспортування і розподілу) за тисячу кубометрів до 25 вересня.

У "Нафтогазі" також зазначали, що будуть працювати над впровадженням цієї послуги для теплокомуненерго.