false

Засновник і керівник медіабаїнгової компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко у свій день народження отримав у подарунок від співробітників мільйон гривень і віддав його на благодійність.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Подробиці розповіла СЕО компанії Traffic Devils Вікторія Тихачова.

Відео дня

"З днем народження вийшла цікава історія: ми всією командою думали над подарунком для Саші. Хотілося подарувати щось таке, що запам'ятовується, що викличе у нього позитивні емоції і буде дійсно корисним. Саша дуже сильно допомагає ЗСУ, хвилюється за країну, тому ми вирішили, що зробити командний збір до його дня народження буде гарною ідеєю. Адже будь-яка допомога армії - це крок, який наближає нашу перемогу", - пояснила Вікторія.

СЕО Traffic Devils також додала, що хоча на перший погляд, мільйон - велика сума, але якщо розділити її на всіх співробітників компанії (а в Traffic Devils працює майже 350 осіб), то її цілком реально зібрати. Співробітників мотивувало те, що кошти підуть на підтримку наших хлопців на фронті. 

"Таким чином ми зробили відразу дві крутих речі - і шефа привітали, і свій внесок у допомогу армії внесли. Згодом всі кошти перевели в перевірений благодійний фонд Everaid (http://everaidua.com), якому Саша допомагає з моменту заснування. Ми дуже хочемо, щоб наш приклад підтримали й інші компанії. Разом ми зробимо українські Збройні сили непереможними!"- підсумувала Вікторія.

Нагадаємо, Олександр Слобоженко - молодий український ІТ-підприємець, засновник однієї з найкращих медіабаїнгових команд у групі країн Східної Європи Traffic Devils. Компанія займається закупівлею і перепродажем трафіку для рекламодавців. Працює з рекламою в різних джерелах: Facebook, TikTok, UAC, In-App. 

Детальніше з роботою фонду можна ознайомитися за посиланням.

FB-Сторінка фонду https://www.facebook.com/everaidua/ 

Instagram фонду https://instagram.com/everaid.ua 

Сайт Фонду http://everaidua.com