Апеляція на рішення Баришівського суду ще не була розглянута / фото SkyUp

Авіакомпанія SkyUp отримала копію заяви до Держбюро розслідувань (ДБР), прокуратури та Нацполіції про вчинення SkyUp кримінального злочину - невиконання рішення Баришівського суду про призупинення дії ліцензії української авіакомпанії.

Читайте також"Позивачка" до SkyUp: я до суду не зверталась, лоукостером не літала та навіть за кордоном не була (відео)

Про це повідомив акціонер української авіакомпанії SkyUp Airlines Олександр Альба на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

«Ми отримали копію заяви все тієї ж Оксани Анатоліївни Пасенко до ДБР, прокуратури та Нацполіції про вчинення SkyUp кримінального злочину - невиконання рішення Баришівського суду! Серйозно. Та сама особа, яка на камеру програми Схеми: корупція в деталях - RFERL зізналася, що ніколи не була клієнтом нашої компанії та не подавала позову до Баришівського суду, тепер вимагає виконання рішення за цим позовом! Є взагалі межа цього божевілля?», - написав він.

Альба зазначив, що апеляція на рішення Баришівського суду ще не була розглянута.

«Хочеться процитувати недавні слова посла Франції в Україні Ізабель Дюмон: «Було б фантастично, якби той час і енергію, який ми витрачаємо на захист наших компаній, ми могли б присвятити розвитку нових проектів», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Баришівський суд Київської області виніс ухвалу про призупинення дії ліцензії української авіакомпанії SkyUp Airlines. У документі наголошується, що дане рішення було прийнято у зв'язку з позовом Пасенко Оксани з посиланням на системне невиконання компанією зобов'язань перед клієнтами, затримки рейсів і відсутність контролю за виконанням норм авіаційної безпеки.

У свою чергу, в авіакомпанії SkyUp повідомили, що дане визначення було оскаржено SkyUp в Київському апеляційному суді 5 червня 2019 року. Пізніше мешканка Баришівки Оксана Пасенко, від імені якої був поданий позов проти авіакомпанії SkyUp Airlines, написала заяву про відмову від позову.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві у 2016 році, а засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.