фото twitter/henrikfisker

Після низки тізерів Хенрік Фіскер опублікував перше інформативне зображення майбутнього електрокросовера Fisker, який повинен вийти на ринок в другій половині 2021 року за ціною менш як 40 тисяч доларів.

Читайте такожAudi розсекретила новий кросовер Q3 Sportback (фото)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Підприємець зазначив, що Fisker Electric SUV отримає "неймовірно просторий" для свого класу салон з обробкою з перероблених матеріалів.

Раніше Хенрік Фіскер обіцяв, що ємність батареї базової версії електрокросовера складе не менше 80 кВт/год, а запас ходу - близько 480 кілометрів (300 миль). А ось повний привід на основі двох роздільних електродвигунів буде опціональним, так що за нього доведеться заплатити більше, ніж стартові 40 тисяч доларів.

фото twitter/henrikfisker

Нагадаємо, що рік тому був представлений електричний суперкар Fisker Emotion потужністю 780 л. с. (575 кВт), що дозволяє йому розганятися до 260 км/год (160 миль/год), набираючи перші 100 км/год менш, ніж за 3 секунди. Ємність батареї становить 140 кВт/год, запас ходу - 640 кілометрів (400 миль). Серійне виробництво електромобілів Fisker EMotion стартує в США у 2019 році, продажі почнуться роком пізніше за стартовою ціною від 130 тисяч доларів.