Пасажири з найдешевшими квитками Economy basic підніматимуться на борт літака останніми / фото REUTERS

З 26 жовтня одна з найбільших авіакомпанія в США United Airlines вводить новий спосіб посадки в літак.

Як повідомляє Avianews, згідно зі службовою запискою авіаперевізника, нова концепція посадки в літак передбачає, що нові правила посадки торкнуться пасажирів економ-класу.

Спочатку на борт заходитимуть пасажири першого класу, власники карток високих рівнів програми лояльності, люди з інвалідністю, діючі військові та сім'ї з маленькими дітьми.

Відео дня

Далі на борт пускатимуть пасажирів з місцями біля вікна, за ними до літака заходитимуть мандрівники із середніми місцями, а потім пасажири із місцями біля проходу.

Примітно, що всі авіакомпанії першими пропускають на борт пасажирів бізнес-класу та власників преміальних карток. Однак у United Airlines торкнулися економ-класу, заявивши, що спочатку пускатимуть на борт пасажирів з квитками біля вікна та з квитками на середні місця.

Нова модель посадки в літак, за оцінками United Airlines, допоможе прискорити процес на 2 хвилини і буде застосовуватися на внутрішніх та деяких міжнародних маршрутах.

Хоча такий час здається незначним, в деяких випадках він може допомогти уникнути додаткових затримок у зайнятих аеропортах.

Сандали за участю United Airlines

У 2017 році авіакомпанія продала занадто багато квитків на літак, в наслідок чого екіпаж попросив чотирьох пасажирів залишити свої місця для розміщення співробітників United Airlines.

Після того, як пасажири відмовилися, їх це змусили зробити самі співробітники авіакомпанії. Одного з них довелося виводити з літака із застосуванням сили. В результаті інциденту пасажир отримав струс мозку, перелом носа та втратив кількох зубів.

Згодом United Airlines уклала мирову угоду з пасажиром, якого виволокли з літака.

Ще один скандал пов'язаний з тим, що пасажира United Airlines вжалив скорпіон.

Вас також можуть зацікавити новини: