Петро Порошенко / REUTERS

Тактика штабу Петра Порошенка стосовно Володимира Зеленського була неправильною.

Про це розповів у ексклюзивному коментарі "Главреду" політолог Кость Бондаренко.

Читайте також"Президент - це не роль": у мережі показали нові передвиборчі білборди (фото)

Відео дня

"Команда Порошенка обрала помилкову тактику щодо Зеленського, його намагаються показати наркоманом, боягузом, непослідовним і непрофесіоналом, які не розбирається в політиці. І щоб хоч якось скоротити розрив, опонента можна назвати "ставлеником світового сіонізму", який хоче захопити український чорнозем, налагодити експорт немовлят, є "планом Путіна" і намагається таким чином захопити всю Україну. Але це повинен бути не просто план, а надзвичайно аргументований. І тільки в такому випадку ситуацію можна перевернути", - припускає політолог.

На думку Бондаренко, перемогти на виборах можна за допомогою створення системи загроз, які пов'язані із Зеленським. Сам Петро Порошенко має постати в цій історії в ролі спасителя, вважає політолог. Але уточнює, часу практично не залишилося, а в оточенні президента немає людини, яка могла б це реалізувати.

"Є фільм, де у кандидата в президенти лишається 11 днів, і фахівець з позаштатних ситуацій придумує уявну війну з Албанією. І в результаті у організаторів афери все виходить. Тобто, вони використовували страхи, пов'язані з війною, і образ героя. Могла б врятувати ситуацію подібна аналогія – загроза і для людей. Який може з нею впоратися", - резюмував Бондаренко.

Як повідомляв УНІАН, Порошенко пояснив, навіщо використав фото Путіна на своїх білбордах.