Борди почали з'являтися в неділю / фото Сергій Костеж, Facebook

Оператор зовнішньої реклами «Довіра Аутдор» пояснив ситуацію з білбордами з написом «Кінець» у стилістики передвиборної кампанії чинного президента Петра Порошенка.

Читайте такожБілборди з Порошенком і "кінцем": поліція шукає власників

Як йдеться в заяві оператора, поява таких бордів є провокацією і «Довіра Аутдор» самостійно ліквідує їхнє незаконне розміщення.

Відео дня

«14 квітня 2019 року оператор зовнішньої реклами «Довіра Аутдор» виявив на частині рекламоносіях, які належать компанії, незаконно розміщену рекламу з використанням стилістики, схожої на рекламну кампанію кандидата на пост президента України Петра Порошенка. Ми заявляємо, що це спланована провокація, розміщення рекламних макетів було проведено у незаконний спосіб, без нашого відома і участі. На нашу думку, мета такої акції – умисна дезінформація та маніпуляція громадською думкою», – йдеться в заяві. На даному етапі «Довіра Аутдор» самостійно ліквідує незаконне розміщення.

«На жаль, ЗМІ, підхопивши і опублікувавши звинувачення Олега Медведєва, спікера штабу Петра Порошенка, в умисному розміщенні цієї реклами нашою компанією, не звернулися до нас за коментарем. Ми не виключаємо, що ця провокація може бути пов'язана з тим, що минулого тижня ми відмовили в розміщенні реклами з використанням зображення Порошенко і Путіна на наших рекламоносіях, оскільки вона порушує закон», - сказав генеральний директор «Довіра Аутдор» Олександр Ситник.

«Довіра Аутдор» розраховує, що офіційна заява прояснить для ЗМІ ситуацію. У компанії також відзначили, що вже надали всю необхідну інформацію представникам Міністерства внутрішніх справ і відкриті до коментарів.

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня в низці українських міст почали з'являтися нові рекламні борди, схожі за стилістикою на передвиборчу кампанію чинного президента Петра Порошенка, з написом "Кінець".