Політичні сили України: партія «Патріот»

Політика - то, що безпосередньо впливає на життя кожного громадянина країни, хоч зазвичай люди і намагаються обходити цю тему стороною. Однак, зробити це зараз не вийде: наближаються парламентські вибори, і вже 21 липня українцям доведеться знову зробити свій вибір. Правда, на відміну від весняних перегонів, цього разу вибирати будуть не одну людину, а цілу політичну силу, а також людей, що йдуть за мажоритарними списками.

Щоб правильно зробити вибір, потрібно уважно ознайомитися з кожним претендентом і кожною політичною партією, що йдуть на вибори в цьому році. І у багатьох виборців сильний інтерес викликає політична партія «Патріот».

Які факти варто знати про дану політичну силу?

Відео дня

«Патріот» - партія, яку по праву можна вважати найбільш патріотичною політичною силою на сучасній політичній арені України. Багато партій мають приховані мотиви, тоді як «Патріот» ставить собі за мету працювати на благо держави і його громадян.

Програма партії це доводить: вона створювалася на основі основних потреб держави і кожного окремо взятого мешканця країни. Це дозволило поставити цілі політичної сили максимально чітко, що в подальшому стане значущою перевагою: часто всередині партій починаються розколи саме через розбіжності в думках.

З партією «Патріот» цього не станеться. Її представники та ті, хто входить в її списки - експерти в різних областях. Всі разом вони являють собою надійну і впевнену у своїх рішеннях команду. Під чуйним керівництвом Голомша Миколи Ярославовича, який є головою партії «Патріот», вони зможуть швидкими темпами досягти успіхів в досягненні поставлених перед собою завдань. З огляду на нестійке становище країни, рішучі дії зараз вкрай важливі.

Важливим фактом є те, що хоч партія і налаштована на рух країни в європейському напрямку, для всіх її членів вкрай важливо дати Україні зберегти свою національну ідентичність. У програмі політичної сили прописаний пункт про те, що партія «Патріот» ставить собі за мету досягти компромісу між європейськими цінностями і багатовіковими українськими традиціями, що створюють собою дух нації.

Політична партія «Патріот» - вибір, який дозволить Україні вийти на новий етап свого розвитку. Керуючись чіткими принципами, вона зможе домогтися реформ, які поліпшать якість життя кожного окремо взятого громадянина і дозволять країні відстояти свій суверенітет і незалежність.