Головним героєм Fallen Order стане падаван Кел Кестис / скріншот

Агрегатор Metacritic у своєму Тwitter-акаунті повідомив, що ембарго на публікацію відгуків на гру Star Wars Jedi: Fallen Order спаде тільки в четвер, 14 листопада, о 21:00 за тихоокеанським часом. Це означає, що за київським часом перші відгуки гравці побачать тільки о 7 ранку 15 листопада – у день релізу самої гри.

Найчастіше, таке пізнє зняття ембарго на рецензії показує невпевненість розробників, в даному випадку студію Respawn Entertainment, а також видавця Electronic Arts у власному проєкті.

Про що Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті «Зоряних війн». Дії Fallen Order розгорнутися після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головним героєм гри стане молодий падаван Кел Кестис, якому вдалося вижити після знищення «Ордену джедаїв».

Трейлер Star Wars Jedi: Fallen Order

Також Fallen Order цікавий в першу чергу тим, що це перша велика сюжетна гра створена по всесвіту «Зоряних війн» за довгий час. Останні роки фанати змушені були задовольнятися лише шутерами Star Wars: Battlefront і Battlefront 2.

Гра Star Wars Jedi: Fallen Order вийде 15 листопада на PC, Xbox One і Playstation 4.