За місяць Call of Duty: Mobile принесла розробникам $53,9 млн / blog.activision.com

Онлайн-шутер для смартфонів Call of Duty: Mobile всього за місяць після релізу завантажили 148 мільйонів разів в App Store і Google Play.

Читайте такожCall of Duty для смартфонів вже завантажили 20 мільйонів користувачів

Такі дані сьогодні оприлюднила аналітична фірма Sensor Tower. За даними компанії, з моменту виходу гри на IOS і Android з 1 жовтня по 1 листопада Call of Duty: Mobile встиг заробити $53,9 млн. Цікаво, що більшу частину прибутку – 60% розробникам принесли користувачі IOS.

Трейлер Call of Duty: Mobile

Крім того, за кількістю завантажень у перший місяць після релізу гра обійшла Mario Kart Tour (123,9 млн завантажень), а також своїх конкурентів – PUBG Mobile (60,7 млн завантажень) і Fortnite (35 млн завантажень), показавши таким чином другий найбільш успішний старт в історії мобільних ігор. Перше місце все ще належить грі Pokemon GO, яку в перший місяць з моменту релізу завантажили 163 мільйони разів.

Call of Duty: Mobile завантажень обійшла PUBG і Fortnite / sensortower.com

Про що Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile – це free-to-play шутер від першої особи, створений спеціально для мобільних пристроїв студією Tencent і компанією Activision. Мобільна Call of Duty надає геймерам кілька режимів, включаючи стандартну мережеву командну гру і «Королівську битву». Також важливою особливістю стало те, що в грі представлено багато класичних мап, які полюбилися фанатам ще з лінійок Modern Warfare і Black Ops. Крім того, у грі барвиста графіка і дуже інтуїтивне управління, з яким легко впорається навіть новачок.