Нове оновлення в Dota 2 розлютило гравців / скріншот з трейлера

Вчора Valve випустила оновлення під назвою The Outlanders для гри Dota 2. В оновленні розробники додали двох нових героїв – Void Spirit та Snapfire, змінили систему кур'єрів і зробили Observer Wards безкоштовними, оновили ландшафт і додали новий тип споруд — аванпости.

Новий герой в Dota 2

В цілому гравці погано прийняли оновлення і взялися критикувати гру на форумах і в Twitter. Основна претензія в тому, що у гру внесли дуже багато глобальних змін.

«Ось це обнова. Тупо вбили доту. Два нових герої непогані, особливо Спірит, але інше... Вже бачив хвилі скрінів з видаленням Доти. Раніше Дота була грою здебільшого про скілл. А тепер про рандом і удачу. Сумно», - пише користувач під ніком Scream.

«Не розумію тільки, чому цю гру не назвали Dota3, тому що Blizzard у свій Overwatch і 5% від цих змін не внесли, але цифру 2 приписати не забули», - зазначив український кіберспортивний коментатор Роман Лепьохін.

«Подивився оновлення нового патча, зрозумів, що доведеться видаляти гру. Як тепер грати в це?», - пише Владислав Ларіонов.

«Я не зайду в Доту 2 найближчий місяць!!! Поки не вийдуть патчі, які зможуть устаканити гру. А зараз все. Всі просто в шоці від цього оновлення, особливо щодо випадання речей з нейтральних крипів!!!», - каже Fichee.

«Нова Доту більше схожа на новорічний івент від Вальв. З дропом шмоток з нейтралів потрібно щось робити. Тому що доводиться контролить ліс, банити його. Та й мені самому впало 3-4 речі до 15 хвилини при домінації. Таке відчуття, що взяли з п'яти ігор по ідеї та всі разом впихнули в Доту, приправивши це флешбеками старих патчів і купою змін. Складно оцінити загалом, якби додавали по 1-ой фішці, можна було зрозуміти краще/гірше, а зараз тотальний хаос», - резюмував український професійний гравець в Dota 2 Олександр Кучеря.

Ситуацію прокоментував навіть український професійний гравець в CS:GO Кирило Карасьов: «Прочитав список змін в Доті. Більше ніколи в житті не буду обурюватися на зміни в CS:GO. Наш останній апдейт це як підстригти нігті, а там лоботомія мозку».

Однак знайшлися гравці, яким зміни сподобалися.

«Поки складно сказати щось адекватне, але це чергова революція. Повірте людині, який грав в Доту з 2005 року, незадоволених завжди було багато. Але подібні зміни освіжають гру, додають ще більше різноманітності. В цьому і є Дота. Рандому стане ще більше, і завдяки цьому матчі стануть більш унікальним. Подумую навіть повернутися в гру, хоча не запускав її вже роки 4», - каже гравець під ніком TasteOfDota.

«Дуже багато повернули з першої доти, олдфаги повинні несамовито порадіти. Патч хороший, дійсно свіжий геймплей буде», - зазначив гравець R311.

З повним списком змін можна ознайомитися тут.