На тлі епідемії та карантину Steam ставить нові рекорди / Steam

Популярний онлайн-магазин ігор і платформа для геймерів Steam нарощує активний онлайн на тлі пандемії коронавірусу і введення карантину в низці країн.

Читайте такожУ Steam почався розпродаж найкращих японських ігор SEGA

Як повідомляє DTF, 15 березня сервіс встановив новий рекорд за кількістю гравців онлайн – у різні ігри одночасно грали 19 мільйонів 728 тисяч осіб. Ймовірно, що найближчим часом сервіс може досягти і 20 мільйонів.

Відео дня

Зазначається, що новий рекорд був встановлений відразу після того, як CS:GO вперше в історії досягла мільйона одночасних гравців. Вдень 15 березня гра все ще лідирує в топі Steam — крім неї в трійці розташовуються Dota 2 і PUBG.

Ситуація в світі позначилася і на торговому майданчику Steam, хоча і своєрідним чином. Так, жителі багатьох великих міст з розвитком епідемії стали масово скуповувати туалетний папір. На тлі цього платні смайлики з його зображенням у сервісі стали дорожчати.

Раніше повідомлялося, що церемонія вручення нагород Британської академії кіно і телевізійних мистецтв BAFTA Games Awards пройде онлайн через пандемію коронавірусу.