Elden Ring / фото FromSoftware

Коли здається, що фанати здолали найбожевільніші випробування під час проходження Elden Ring, з'являється якийсь ентузіаст з новою дивною ідеєю. До таких належить стример під псевдонімом Zestypineapples737, який намагається дійти до фіналу гри догори ногами із застосуванням керма і педалей. На цьому тлі проходження з використанням одного пальця вже не здається таким дивним.

На своєму YouTube-каналі блогер демонструє кожен фрагмент забігу. Стример розпочав випробування чотири місяці тому і дійшов до Маленії, Клинок Мікелли — найскладнішого боса в Elden Ring. У ролику нижче можна побачити перемогу Zestypineapples737 над першим сюжетним головгадом — Маргітом, Жахливе Знамення.

Ентузіаст адаптував управління під кермо з педалями. Він призначив дії на різні клавіші, а поворотами контролера обертав камеру. Для додаткової складності Zestypineapples737 перевернув екран догори дном. Стример знімав контролер і монітор на окрему камеру, щоб довести свою чесність.

Elden Ring-основні подробиці

  • Це рольовий екшен від японської студії FromSoftware, творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice.
  • Події гри розгортаються в світі під назвою Междуземье. Головний герой, який потьмянів, повинен зібрати осколки Кільця Елдена, щоб стати єдиним правителем. Для цього необхідно перемогти шістьох напівбогів.
  • Геймплей проекту включає складні битви, прокачування і створення власної збірки персонажа, пошук секретів, крафт і поїздки на коні.
  • Elden Ring вийшла 25 лютого 2022 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. на Metacritic вона отримала в середньому 95 балів від критиків і увійшла в сто найбільш високооцінених ігор всіх часів.

Вас також можуть зацікавити новини: