Момент з досягненням 70 рівня на стартовому кораблі / фото Cheatcho

Фанати World of Warcraft часом досягають таких же божевільних цілей, як шанувальники The Elder Scrolls V: Skyrim. Це підтверджує історія користувача, який витратив 200 днів на прокачування персонажа до максимального рівня, не залишаючи невелику стартову зону.

У розширенні World of Warcraft: Shadowlands з'явилася нова початкова локація — Острів вигнанців. Але перед тим, як потрапити на її територію, користувачі пливуть на кораблі. Тут необхідно пройти кілька стартових квестів, після чого судно потрапить в шторм, а герой висадиться в згаданій зоні.

Однак відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Cheatcho вирішив не залишати корабель. Ентузіаст не завершував квест, який активує заставку і переносить персонажа на Острів вигнанців. Він прокачувався, залишаючись на судні. При цьому ні ворогів, ні ресурсів для видобутку на борту немає. Гравець отримував досвід виключно за допомогою битв вихованців.

Відео дня

Користувачі в World of Warcraft можуть виконувати п'ять щоденних завдань, пов'язаних з вищевказаною активністю. Кожна місія береться у окремого тренера вихованців. Саме тому потрібні додаткові персонажі, розташовані поруч з наставниками. Виконувати квести можна одними героями, а здавати їх і отримувати досвід — іншими. Цим трюком і скористався Cheatcho. Він щодня перемагав п'ятьох тренерів, а завершував місії своїм персонажем на судні.

За словами користувачів, процес займав 5 хвилин на добу. Але через обмеження за кількістю місій прокачування розтягнулося на 200 днів. В результаті Cheatcho досяг мети. За його словами, аналогічним способом можна прокачати нейтрального пандарена на стартовому Заблукалому острові без необхідності приєднуватися до Альянсу або Орди. Правда, в цьому випадку шлях до максимального рівня буде більш швидким завдяки збору ресурсів.

Коротко про World of Warcraft

  • Це одна з найвідоміших MMORPG на планеті. У неї продовжують грати мільйони користувачів, а нові розширення завжди збільшують популярність проекту — як мінімум короткочасно.
  • У World of Warcraft реалізовано багато різного контенту. Є повноцінні сюжетні лінії із завданнями, щоденні квести, світові боси, підземелля, рейди і багато іншого.

Вас також можуть зацікавити новини: