GTA 6 анонсують 26 жовтня, кажуть джерела / фатанський концепт

В останні місяці загострилися чутки навколо GTA 6. Раніше була інформація, що анонс шостої частини відбудеться вже наступного місяця – з релізом рівно через рік. Тепер цю інформацію підтвердило ще одне джерело, але цього разу більш авторитетне.

Ігровий інсайдер MarxxChris, який раніше вже ділився правдивою інформацією про плани Rockstar, у себе в Твіттері написав, що гаряче очікуваний бойовик анонсують рівно через місяць – 26 жовтня.

Якщо ви не вірите, то просто дочекайтеся цієї дати, і все побачите – додав інсайдер.

Очікується, що анонс GTA 6 буде супроводжуватися доволі тривалим геймплейним трейлером, який розкриє ключові особливості шостої частини.

Фінансові звіти Take-Two (власник Rockstar) указують, що реліз шостої частини GTA відбудеться в"період з квітня 2024 по березень 2025 року", що теж дає аргумент за правдивість анонсу вже цієї осені.

Нагадаємо, у вересні 2022 року відбувся масштабний витік по GTA 6: у мережу потрапили геймплейні відео і скріншоти гри. У Rockstar Games підтвердили злив. Матеріали також містять згадки девкіта PS4, але чи вийде гра на минулому поколінні консолей, поки невідомо.

Що відомо про GTA 6: коротко

  • Той факт, що шоста частина GTA офіційно знаходиться в розробці, стало відомо в лютому 2023 року. У Rockstar підтвердили це, але не стали ділитися ніякими подробицями.
  • Усі чутки та витоки свідчать про те, що серія повернеться до Vice City, ігрового аналога Маямі. Одним з головних героїв стане дівчина, а другим – хлопець. Це будуть сучасні версії Бонні та Клайда.
  • На момент виходу GTA 6 буде помірно масштабною, але надалі її планують розширювати завдяки оновленням. Розробники нібито хочуть змінювати і доповнювати гру за аналогією з Fortnite.
  • Новий напрямок і відхід Дена Хаузера, одного з глави Rockstar, вплинули на тон Grand Theft Auto 6. Вона буде менш сатиричною і зухвалою в порівнянні з попередніми частинами.

Вас також можуть зацікавити новини: