Ігрові релізи березень 2024: від Horizon Forbidden West до Dragon's Dogma 2/ Скриншот

Після "врожайного" січня і лютого, березень 2024 буде стриманішим у плані ігрових релізів. Цей місяць у багатьох піде на Final Fantasy 7 Rebirth або на нові вилазки в хітовій Helldivers 2, але якщо захочете відірватися на що-небудь новіше, ось список майбутніх релізів, на які варто звернути увагу.

The Thaumaturge — 4 березня (ПК, PS5, Xbox Series S/X)

Ізометрична RPG від поляків із Fool's Theory, які паралельно працюють над рімейком першого "Відьмака". Обіцяють продуманий сюжет, детективні елементи й унікальний всесвіт.

Варіативний сюжет заявлено як одна з головних особливостей гри. Вам доведеться зіткнутися з різношерстим суспільством, де кожен соціальний прошарок переслідує свої інтереси, а прийняті рішення так чи інакше вплинуть на долі персонажів і подальший розвиток сюжету.

The Outlast Trials — 5 березня (ПК, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One)

Нова частина популярної серії ігор жахів від першої особи, на яку чекали понад 5 років. Події відбуваються у всесвіті минулих ігор, але тепер дадуть можливість грати в команді до чотирьох гравців.

У ранньому доступі Steam гра вийшла ще минулого року, 93% позитивних відгуків натякають, що хорор вдався.

Outcast: A New Beginning — 15 березня (ПК, PS5, Xbox Series S/X)

Перша Outcast вийшла в далекому 1999 році і по суті стала родоначальницею жанру нелінійних ігор з відкритим світом. Через 25 років виходить продовження культової екшен-адвенчури.

В плані геймплею, це все той самий шутер від третьої особи з безліччю квестів, нелінійністю і крутими гаджетами. Як Outcast 2 триматиметься на тлі сучасних ігор у відкритому світі, сказати складно. Втім, для шанувальників оригіналу 1999 року повернення в цей всесвіт напевно подарує масу приємних спогадів.

Alone in the Dark — 20 березня (ПК, PS5, Xbox Series S/X)

Перед нами – переосмислення трьох перших ігор культової хорор-серії з повністю оригінальною історією. На головні ролі запросили відомих акторів, а за сюжет відповідає сценарист Soma. Фанатам Alan Wake 2 рекомендується до ознайомлення.

Horizon Forbidden West — 21 березня (ПК)

Колишній ексклюзив PlayStation добереться до ПК, причому одразу у виданні з усіма доповненнями. Ще ПК-порт отримає різні поліпшення, включно з можливістю гри без обмеження фреймрейта і підтримку ультрашироких моніторів.

Нагадаємо, сюжет розгортається в далекому майбутньому, де людство повернулося до первісного ладу, а господарями планети стали роботизовані тварини.

Dragon's Dogma 2 — 22 березня (ПК, PS5, Xbox Series S/X)

Рольовий екшен у фентезійному світі та одна з найочікуваніших ігор для фанатів жанру. Перша Dragon's Dogma вийшла ще 12 років тому і зібрала доволі теплі відгуки від геймерів. Одна з головних особливостей цієї серії –  наявність у її світі величезних монстрів, з якими персонажам доведеться битися в складних битвах.

Журналісти в прев'ю кажуть, що сиквел відрізняється від першої частини масштабністю і технічним апгрейдом. А грати в першу частину для розуміння того, що відбувається, не потрібно – за сюжетом події розгортаються в паралельному всесвіті.

Rise of the Ronin — 22 березня (PS5)

Самурайський екшен від третьої особи від творців Nioh (а ще Ninja Gaiden) з акцентом на боях і дослідження ігрового світу. У боях головний герой зможе використовувати всю зброю, характерну для тієї епохи – від катан до примітивної вогнепальної.

Якщо ви фанат ігор у сетинґу стародавньої Японії та власник PS5, то цей ексклюзив точно не варто пропускати.

Millennia — 26 березня (ПК)

Перспективна 4Х-стратегія, яка впевнено виглядає на тлі знаменитої "Цивілізації". Гравці зможуть створити свою націю і за 10 тис. років провести її від первісного варварства до футуристичного майбутнього.

Вас також можуть зацікавити новини: