Lost Ark, корейський аналог Diablo, став другою за популярністю грою в Steam / фото GamesRadar

Минулого року несподівано високою популярністю відзначилася MMORPG New World. Щоб увійти на сервери гри, користувачі стояли в багатотисячних чергах. А тепер така ж ситуація повторилася з Lost Ark — корейським аналогом Diablo, який вийшов в Steam і встановив вражаючий рекорд в плані онлайну.

На минулих вихідних у проекті зафіксували 1 326 305 користувачів. Цей показник зробив гру студії Smilegate другою за популярністю в Steam за весь час існування магазину. Lost Ark обійшла навіть таких мастодонтів, як Dota 2 і CS:GO. Попереду тільки PUBG з максимальним онлайном більше трьох мільйонів чоловік.

Онлайн в Lost Ark / фото SteamDB

Зараз у проекті розважаються 508 760 користувачів. Це солідний результат, враховуючи, що вихідні закінчилися. Сервери Lost Ark не витримують навантаження, через що користувачі стоять в багатотисячних чергах. А деякі гравці просто бачать помилку з повідомленням про переповнений віртуальний простір. Тобто зараз навіть приєднатися до черги може бути проблематично.

Відео дня

Детальніше про Lost Ark

  • Це багатокористувацька екшен-RPG, яка базується на геймплейних принципах Diablo. Гравці повинні вибрати клас персонажа, прокачувати його, виконувати завдання, брати участь в боях з іншими людьми і так далі.
  • У Південній Кореї Lost Ark вийшла ще наприкінці 2019 року. А до цього вона довго перебувала в стані бета-версії.
  • Нещодавно гра дісталася до Європи і Північної Америки. Однак в нашій країні вона недоступна в Steam. Компанія My.Games викупила права на дистрибуцію Lost Ark в Росії і країнах колишнього СНД. І тепер проект доступний тільки через її сервіс.

Вас також можуть зацікавити новини: