Ubisoft безкоштовно роздає ПК-версію Assassin's Creed Syndicate / фото Ubisoft

Ubisoft влаштувала безкоштовну роздачу Assassin's Creed Syndicate на ПК. Але є маленький нюанс: щоб зіграти в неї, доведеться встановити лаунчер Ubisoft Connect. Хоча у багатьох він напевно вже стоїть, враховуючи, що розробники люблять час від часу дарувати свої проєкти.

Забрати екшен можна протягом 10 днів, до вечора 6 грудня 2023 року. Щоб отримати тайтл, досить зайти на сторінку роздачі Syndicate на сайті Ubisoft та додати її собі в колекцію.

Про що Assassin's Creed Syndicate

  • Дія цієї частини розгортається за часів промислової революції у вікторіанському Лондоні 1868 року. Ми граємо за близнюків Еві і Джейкоба Фрай, які потрапили в епіцентр війни за владу між Ассасинами і Тамплерами.
  • Assassin's Creed Syndicate, випущений у 2015 році, фактично був останнім "традиційним" Assassin's Creed до того, як Origins та Odyssey зробили серію більш схожою на RPG з вирівнюванням та рівнями. Портал 
  • Синдикат отримала високі оцінки критиків і позитивні відгуки від звичайних гравців. Портал Kotaku називає її однією з найкращих ігор в серії, згадуючи пам'ятних персонажів, класні бої і стелс.

В іншому магазині, Epic Games Store, зараз безкоштовно дарують фантастичну пригоду Deliver Us Mars. Проєкт вийшов в лютому цього року, але через нагромадження ігровими релізами багато хто напевно його пропустив.

А в Steam все ще триває осінній розпродаж зі знижками на десятки тисяч ігор, серед яких новинки Starfield і Lies of P. разом з тим Blizzard запустила безкоштовний тиждень Diablo 4 для користувачів магазину Valve.

Вас також можуть зацікавити новини: