Перевірений інсайдер розповів, які ігри підписники PS Plus отримають безкоштовно в березні / фото Studio Wildcard

На форумі Dealabs іноді з'являється інсайдер під псевдонімом billbil-kun. Найчастіше він розповідає про ігри, які стануть безкоштовними в тому чи іншому сервісі. Прогнози інформатора щодо PS Plus завжди збувалися. Наприклад, наприкінці грудня billbil-kun правильно передбачив проекти з січневої добірки. А тепер він повідомив, які ігри Sony роздасть підписникам PlayStation Plus в березні. Враховуючи правдивість публікацій інсайдера, не довіряти йому немає причин.

Згідно із заявою billbil-kun, наступного місяця користувачі PS Plus отримають ARK: Survival Evolved і Team Sonic Racing. Найімовірніше, це будуть проекти для власників PS4 і PS5. А ось про третю гру, яка зазвичай доступна тільки на PlayStation 5, інсайдер нічого не розповів. Доведеться чекати офіційного оголошення, щоб дізнатися подробиці про неї.

Оновлення: billbil-kun відкоригував інформацію про безкоштовні березневі ігри для підписників PlayStation Plus. Наступного місяця вони отримають Ghostrunner (тільки на PS5), Ghost of Tsushima Legends та Team Sonic Racing.

Відео дня
Team Sonic Racing / фото Sumo Digital

Детальніше про ARK: Survival Evolved і Team Sonic Racing

  • ARK — це багатокористувацький симулятор виживання від Studio Wildcard. У грі потрібно шукати ресурси, щоб створювати корисні предмети і будувати базу. Центральною особливістю гри виступає приручення динозаврів. Розробники реалізували багато істот, які здатні допомагати користувачам. Наприклад, деякі з них захищають базу від нападів ворогів.
  • Team Sonic Racing — це аркадна гонка від студії Sumo Digital і видавництва Sega. Проект заточений під змагання з реальними гравцями або штучним інтелектом на різних трасах. Користувачі можуть вибрати персонажа одного з трьох типів і налаштувати машину під власний стиль водіння. А під час гонок необхідно підбирати прискорення і спритно реагувати на перешкоди.

Вас також можуть зацікавити новини: