The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom / фото Nintendo

Це повинно було статися. Враховуючи багату механіку будівництва в The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, було б наївно вважати, що гравці не спробують створити всілякі непристойності. І ось будь ласка: один з "ентузіастів" спорудив людину з вогнедишними геніталіями.

Хто саме відповідає за цей винахід, невідомо. Ролик був опублікований на акаунті Top5Gamingx в Twitter. На відео демонструється імпровізована фігура людини або робота, створена з колод і плоских поверхонь.

Між ніг у цієї "споруди" присутній механізм з трубою і двома колами. Форма виконана так, щоб максимально нагадувати чоловічі геніталії. Але на цьому анонімний автор "побудови" не зупинився.

У ролику показано, як Лінк стріляє в механізм між ніг. Після цього імпровізовані геніталії починають стріляти вогнем в різні боки. Можна тільки уявити, що спорудять користувачі, коли повністю освоять всі можливості в грі.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom — основні подробиці

  • У проєкті користувачів чекає нова історія і розширена кількість ігрових механік. Розробники надихалися ідеями, які не вдалося реалізувати в Breath of the Wild.
  • Світ в Tears of the Kingdom перекочував з попередньої частини, але значно розрісся в розмірах. Наприклад, Лінк може досліджувати споруди на небесних островах.
  • З геймплейних можливостей в сиквелі варто відзначити будівництво різноманітних механізмів, повернення предметів у вихідну форму і кілька нових способів взаємодії з оточенням.
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom вийшла 12 травня 2023 ексклюзивно на Nintendo Switch.

Вас також можуть зацікавити новини: