Red Dead Redemption 2 запустили на флагманському Android-смартфоні / Скриншот із відео

На YouTube з'явилося відео, автор якого запустив Red Dead Redemption 2, одну з найвимогливіших ігор, на ігровому смартфоні Red Magic 9 Pro з флагманським процесором Snapdragon 8 Gen 2 від Qualcomm і 12 ГБ оперативної пам'яті.

Red Dead Redemption 2 доступна тільки на консолях PS4 і Xbox One, а також на ПК. Блогер використав останню, запустивши її на смартфоні з Android 14 через емулятор Mobox з роздільною здатністю 960×540 і з дуже низькими налаштуваннями графіки (DX12).

Попри потужне залізо, Red Dead Redemption 2 показав не найкращу продуктивність, досягаючи в середньому 8-9 кадрів за секунду. Ще під час тесту з'являлися графічні та звукові артефакти. Так що пограти в такому режимі з комфортом (навіть мінімальним) не вийде.

Експеримент показовий тим, що Red Magic 9 Pro є найпотужнішим смартфоном у світі. У бенчмарку AnTuTu він набирає 2.09 мільйонів балів, а його процесор оснащено 8-ядрами з графікою Adreno 750 і активною системою охолодження. Але навіть попри це, на найпотужніших смартфонах ігри все одно працюють гірше, ніж на бюджетних ПК.

Це не єдиний подібний експеримент, де вимогливі ПК-ігри пробують запускати на смартфонах. У більшості випадків усе працює погано, проте є й рідкісні винятки. Наприклад, GTA 4 працює на Red Magic 9 Pro у стабільних 60 FPS.

Якщо ви шукаєте у що пограти на ПК або консолях, УНІАН зібрав головні релізи квітня 2024 року. Серед них – драйвовий екшен у стилі Sekiro, барвиста "метроідванія", а колишні ексклюзиви Xbox нарешті доберуться до PlayStation і Nintendo.

А в Epic Games Store дарують The Outer Worlds, одну з найкращих RPG останніх років. Причому одразу в складі Spacer's Choice Edition, до якого входить базова гра та всі доповнення до неї. Також у магазині роздають іграшку Thief (2014).

Вас також можуть зацікавити новини: