Том Холланд в образі головного героя фільму Uncharted / фото instagram.com/tomholland2013

Кінокомпанія Sony Pictures оголосила про закінчення зйомок Uncharted – фільму за мотивами однойменної серії пригодницьких ігор.

Про це компанія повідомила в Twitter.

Так Sony Pictures оголосила про закінчення зйомок / фото twitter.com/SonyPictures

Днями виконавець головної ролі в Uncharted Том Холланд на своїй сторінці в Instagram повідомив, що покинув знімальний майданчик і вирушив Атланту для участі у виробництві фільму "Людина-павук 3".

Відео дня

Напарник Холланда по зйомках, актор Марк Волберг на своїй сторінці в Twitter також підтвердив закінчення зйомок Uncharted.

Читайте такожМарк Волберг відростив вуса для фільму за мотивами гри Uncharted (відео)

Про що фільм Uncharted

Фільм створюється за мотивами однойменної серії ігор від студії Naughty Dog. Майбутня екранізація розповість про юність мисливця за скарбами на ім'я Нейтан Дрейк. Його зіграє Том Холланд. У стрічці також зніметься Антоніо Бандерас та Марк Волберг. Останній виконає роль наставника Нейта, Віктора Саллівана.

Зйомки і прем'єра

У екранізації ще на етапі препродакшена кілька разів змінювалися постановники. У підсумку режисерське крісло зайняв Рубен Флейшер, який зняв такі стрічки, як "Ласкаво просимо в Zомбіленд" і "Веном".

Зйомки повинні були початися ще цієї весни, проте через пандемію коронавірусу Sony Pictures Entertainment зупинила виробництво картини.

Знімальний процес відновили влітку, а прем'єру фільму перенесли на 8 жовтня 2021 року.

Раніше знімальний майданчик відвідував креативний директор Uncharted 4: A Thief's End, Ніл Дракманн, а також актор Нолан Норт, який виконав роль Нейтана Дрейка в грі.