Granblue Fantasy: Relink і Persona 3 Reload успішно стартували в Steam / Скріншот

Ігровий магазин Steam опублікував список найприбутковіших товарів на початок року. У топі найпопулярніших ігор серед геймерів переважають як нові релізи, так і перевірені хіти попередніх років.

Онлайн-"виживач" під назвою Palworld, натхненний всесвітом покемонів, можна сміливо назвати поки що найголовнішим релізом 2024-го. Він займає перше місце як в топі платних тайтлів, так і в топі з фрітуплей. 

Слідом за ним йде новинка в особі Granblue Fantasy: Relink. Це аніме-екшн за популярною франшизою Granblue, яку багато шанувальників чекали досить давно. Крім одиночної кампанії в ній є і онлайн – і кількість одночасно граючих гравців становить вражаючі 100 тис.

Відео дня

Третє місце займає розхвалена критиками Persona 3: Reload, ремейк культової японської рольової гри. Разом з тим, попри весь негатив навколо Suicide Squad: Kill the Justice League, грі все одно вдалося потрапити в десятку найприбутковіших тайтлів. 

Зауважимо, що топ складений не за кількістю проданих копій, а за виручкою за цей період, що відображає реальний інтерес гравців до цих продуктів.

Найпопулярніші ігри початку 2024 року в Steam

Які ігри на початку 2024 року мають найбільший попит у геймерів: статистика Steam

Хоч лютий – найкоротший місяць в році, в найближчі кілька тижнів вийде багато очікуваних ігор для різної аудиторії: від RPG і супергеройських екшенів до піратських пригод і містичних адвенчур. Ми розповідали про головні релізи лютого 2024 року.

А якщо ви в пошуку портативної ігрової консолі, портал TechRadar склав топ найкращих, які можна купити на початку 2024 року. У списку є продукти Nintendo, Valve, Ayaneo, не тільки.

Вас також можуть зацікавити новини: