У Epic Games Store безкоштовно роздають The Elder Scrolls Online / фото Bethesda

У магазині Epic Games Store стартувала чергова безкоштовна роздача – цього разу гравцям віддають одразу дві гри.

Перша гра в роздачі – The Elder Scrolls Online. Це одна з найпопулярніших ММОRPG на сьогодні, якщо вірити середньодобовому онлайну і одноголосним рейтингам, побудованих на відгуках як профільних видань, так і звичайних геймерів. 

Випущений майже 10 років тому проєкт у всесвіті "Древніх Сувоїв" отримав не цілком заслужену хвилю хейта і погану репутацію в ігровій спільноті. Однак, після років доповнень й поліпшень, більшість гравців сходяться на думці, що автори змогли вловити потрібну хвилю і привести гру в той стан, в якому вона замислювалася при розробці.

Також в магазині роздають Murder by Numbers, яка являє собою гібрид візуальної новели з головоломками. Середня оцінка гри на агрегаторі OpenCritic становить 81 балів зі 100.

Обидва тайтли можна додати до бібліотеки до 27 липня 18:00 за київським часом. Через тиждень магазин знову порадує користувачів двома іграми – Homeworld Remastered Collection і Severed Steel.

Літо, як правило, вважається в ігровій індустрії періодом затишшя. Втім, в кінці цього місяця, 26 числа, на ПК виходить один з головних ексклюзивів PlayStation 5 – Ratchet and Clank: Rift Apart. Раніше стали відомі системні вимоги ПК-версії і вони доволі низькі за сучасними мірками.

А вже на початку вересня 2023 вийде, мабуть, одна з найбільш очікуваних ігор взагалі – Starfield. УНІАН розповідав про ентузіаста, який зібрав всі дані по грі в один документ – в ньому понад 1000 сторінок. Загалом, є що вивчити перед релізом.

Вас також можуть зацікавити новини: