Покерний рогалик Balatro високо оцінили як гравці, так і критики / фото LocalThunk

Днями в магазині Steam відбувся реліз Balatro – покерного рогалика, який уже називають однією з найкращих ігор року. На агрегаторі оцінок OpenCritic, наприклад, він зібрав 92 бали зі 100 можливих, а рейтинг серед гравців становить 98%.

Геймплей Balatro крутиться навколо складання колод за принципом покеру, в якому потрібно комбінувати унікальні карти Джокера з різними властивостями. А геймплей супроводжується синтезаторним саундтреком і піксельним артом, який дає змогу зануритися в незвичайний світ гри, пише GameSpot.

Оглядачі хвалять гру за свіжу ідею і простоту її освоєння, а геймери у відгуках зазначають, що поєднання покеру з елементами рогалика вийшло по-справжньому захопливим і адиктивним, і називають "маст-хевом" для всіх любителів жанру.

Balatro доступна на всіх актуальних платформах: ПК, PlayStation 4/5, Nintendo Switch, Xbox One і Xbox Series X|S. Ціна в Steam становить 290 грн.

Balatro: трейлер

Перші два місяці 2024 року вийшли дійсно багатими на ігрові релізи. У січні вийшли нові Yakuza 8 і Tekken 8, які багато хто називає "найкращими іграми в серіях". Лютий продовжив тенденцію: уже вийшло низка крутих тайтлів для самої різної аудиторії, а майбутній Final Fantasy VII Rebirth став найбільш високооціненою грою 2024 року.

А тим часом у магазині EGS безкоштовно роздають Super Meat Boy Forever – це продовження однієї з найскладніших ігор усіх часів. Роздача триватиме до вечора 29 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: