Ілюстрація REUTERS

У дитячому будинку "Надія" в селі Мокрець Броварського району Київської області COVID-19 виявлено у шести осіб: у п’яти співробітників закладу та однієї дитини.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на онлайн-брифінгу повідомив т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

"Дитячий будинок "Надія" - Броварський район, село Мокрець, вулиця Центральна 27. 1 травня виявлено коронавірус у помічника вихователя, 23 квітня жінка захворіла на ГРВІ, 25-го звернулась до лікаря, 28-го її направили на ПЛР-тест", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожУ Києві за добу коронавірус підтвердили у 24 осіб

За словами Володіна, у закладі перебуває 48 осіб: 32 дитини, решта - співробітники.

"Всім оперативно зроблені ПЛР-тести. 2 травня отримано 6 позитивних результатів: п’ятеро дорослих та одна дитина. Учень 5-го класу перебуває на лікуванні у Броварській центральній районній лікарні, захворювання проходить без симптомів та ускладнень, решта вихованців закладу та працівників ізольовано, їхній стан задовільний. За ними здійснюється медичний нагляд. З дітьми цілодобово перебуває медична сестра закладу та інші працівники", - сказав очільник області.

Він додав, що у приміщенні дитбудинку провели дезінфекцію.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 4 травня в Україні зафіксовано 12331 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. За добу зафіксовано 418 нових випадків.

Читайте також: