2 715 людей щеплено проти COVID-19 за добу 21 березня 2021 року в Україні / фото УНІАН

В Україні минулої доби проти COVID-19 щеплено понад 2,7 тис. осіб, всі вони отримали першу дозу вакцини.

Про це йдеться у оперативних даних щодо кампанії з вакцинації за 21 березня, що оприлюднені на ресурсі МОЗ "Вакцинація від COVID-19".

Читайте такожВ Україні проти коронавірусу щепили уже понад сто тисяч осіб

Згідно з повідомленням, за вчора не було людей, які б отримали другу дозу і завершили вакцинацію.

Усього з початку кампанії з вакцинації в Україні щеплено 111 тис. 25 осіб, з них отримали 1 дозу – 111 тис. 24 людини, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 1 особа.

Як зазначається, за 21 березня 2021 року було зроблено на 1 тис. 253 щеплення менше, ніж за попередню добу. Вакцинацію здійснювали 66 мобільних бригад з імунізації.

Найбільшу кількість щеплень вчора було зроблено у Донецькій області – 770, а за весь період вакцинальної кампанії – також у Донецькій області – 9 тис. 014 щеплень.

Станом на 21 березня до листа очікування вакцинації записались 309 тис. 826 осіб.

Вакцинація проти коронавірусу в Україні

  • Як повідомляв УНІАН, 24 лютого в Україні розпочалася кампанія з вакцинації. Під час першого етапу щеплення отримують медики, які працюють з хворими на COVID-19, бригади швидкої допомоги, співробітники лабораторій, які тестують на COVID-19, мешканці та персонал будинків для людей похилого віку, військовослужбовці, які проходять службу в районі проведення ООС. Усі щеплення є добровільними й безоплатними.
  • В Україні щеплення роблять вакциною CoviShield (AstraZeneca), виробленою за ліцензією в Індії в Інституті сироватки крові.
  • Щеплення від COVID-19: в Україні почалася вакцинація військових за межами ООС (фото)

Новини України та світу на ранок 22 березня