До розпущеного статевого життя схильний лише певний тип жінок, говорять вчені / фото womanadvice.ru

Британські вчені з'ясували, що чим пізніше дівчата починають статеве життя, тим вищий шанс окремих представниць слабкої статі на "випадкову" вагітність і розпущені сексуальні стосунки в майбутньому.

Цей "феномен" вони назвали "синдромом легкої поведінки". Він, як заявили вчені, властивий певному типу жінок, передає Daily Mail.

Читайте такожЩо подарувати на 14 лютого: найкращі ідеї для секс-подарунків (18+)

Відео дня

Більшість жінок, чиє статеве дозрівання розвивалося з запізненням порівняно з однолітками, розповіли в ході опитування про "занадто часті" статеві контакти.

За словами вчених, пізніше статеве дозрівання може бути наслідком індивідуальних особливостей у розвитку жіночого організму. Крім того, на нього впливають зовнішні фактори: батьківське виховання, шкільне життя.

"Пізній початок статевого життя підвищує ймовірність "випадкової" вагітності і розпущених сексуальних стосунків у майбутньому", - вважають експерти.

Раніше в ході відвертого опитування чоловіки зізналися в тому, які слова вони терпіти не можуть чути від жінок під час занять сексом. Сексологи визначили чотири подібні неправильні слова.