Найбільше про розмір пеніса люблять прибрехати австралійці / фото pixabay.com

Сервіс онлайн-знайомств Saucy Dates одного разу провів дослідження на тему того, наскільки сильно чоловіки різних країн перебільшують розмір свого "гідності".

Отже, Saucy Dates отримали інформацію від 1715 респондентів: в опитуванні брали участь 953 чоловіки і 726 жінок, пише Cosmo.

Обом статям ставили одне просте запитання. Чоловікам: "Який ваш розмір пеніса в ерегованому стані?". А жінкам: "Якої довжини був член вашого останнього чоловіка?". І ось що з'ясувалося. Як не парадоксально, розміри статевого члена перебільшують не тільки чоловіки, але й жінки, якщо вірити даним статистики. Тільки в одній країні чоловіки недооцінили свій потенціал.

Відео дня

Читайте такожЛікар пояснила, як правильно надягати презерватив

Отже, найбільше люблять прибрехати австралійці. Жінки стверджували, що "середній розмір" їхніх земляків становить 15 см, тоді як чоловіки називали цифру 18 см, тобто різниця між двома твердженнями становила приблизно 17%. Втім, якщо вірити дослідженню EveryoneWeb, і ті, й інші помиляються, і середній розмір пеніса австралійців складає лише 13 см.

Американці недалеко пішли від австралійців: чоловіки теж оцінюють свій розмір у 18,4 см, тоді як жінки заперечують, що це лише 16,9 см. Реальний же "середній розмір", так само, як і в Австралії, складає 13 см.

До речі, британські жінки теж оцінили члени своїх коханців у 16,9 см. У цьому сенсі британці виявилися скромнішими від своїх англомовних попередників і скромно стверджували, що оснащені лише на 17,5 см. Скільки насправді? 14 см, довжина дисплея iPhone 6.

Тільки канадці зійшлися в думці й оцінили розміри членів своїх співвітчизників у 18 см. Втім, тут жінки полестили своїм коханцям, тому що реальна цифра становить лише 14 см.

Що ж стосується жителів Індії, то індійські чоловіки були єдиними, хто недооцінив розміри власних членів, у порівнянні з думкою жінок. Респонденти-чоловіки назвали цифру в 15,4 см, а жінки схилялися до цифри в 16 см. Втім, насправді Індія входить до 14 країн із найменшими членами у світі. У цьому ж списку КНДР, Республіка Корея, Японія, Індонезія, Китай і Малайзія.

Раніше група американських вчених з'ясувала, який розмір статевого члена зможе задовольнити жінку під час сексу. Шляхом опитування 75 жінок віком від 18 до 65 років вчені встановили, що заради досягнення оргазму прекрасній статі потрібен партнер з пенісом не менше 16 сантиметрів.