Кожному чоловіку у відносинах з жінкою потрібно щось зовсім своє \ фото pixabay.com

Жінки і чоловіки як два полюси однієї землі - інь і янь: жіночність і мужність, емоції і логіка. Скільки б ми не намагалися вивчити та розібратися в них, ті, в свою чергу, в нас - все марно. Кожен з нас живе за своїми правилами і керується своїми інструкціями, дивиться на світ під своїм кутом.

Читайте такожВчені дізналися, чому жінки не хочуть займатися сексом

Питання «Чого хочуть чоловіки?» продовжує хвилювати не одне покоління представниць прекрасної статі. Кожному чоловіку у відносинах з жінкою потрібно щось зовсім своє і немає загального рецепту, що безвідмовно працює з усіма. Але існує певний базовий перелік очікувань чоловіка від відносин, дотримуючись якого у тебе є всі шанси стати для нього тією єдиною і незамінною, яку він шукав все життя, пише edinstvennaya.ua.

Відео дня

Секс за спільним бажанням

Він покращує психічний і фізичний стан. Секс - це найважливіша складова здорових стосунків у парі. Чим більше і якісніше ти займаєшся сексом, тим сильнішим буде між вами зв'язок. Не маючи здорового сексуального життя, складно побудувати щасливі гармонійні стосунки. Але і будувати відносини «тільки на сексі» не варто - потрібен баланс.

Повага

Кожен чоловік прагне до того, щоб його поважали та цінували у відносинах. Без цього їм набагато складніше реалізуватися в суспільстві.

Вірність

Будь-який адекватний чоловік буде шукати вірну і надійну супутницю для створення міцного союзу. Адже без довіри важко розкритися близькій людині і налагодити довірчі відносини.

Прийняття

Ми всі хочемо, щоб нас любили такими, якими ми є. Без соціальних масок і статусів, без нав'язливого бажання переробити під себе. Не дарма писав Вольтер: «Спробуй змінити себе, і ти зрозумієш, наскільки мізерний шанс, змінити інших».

Віддача

Будь-які відносини не повинні бути схожі на гру в одні ворота, де один робить все, а другий - приймаюча сторона. Партнерство – це, насамперед, взаємообмін: емоціями, енергією, ресурсами. Якщо у відносинах немає віддачі, то рано чи пізно почнуть виникати конфлікти, губитися інтерес. Чоловік повинен відчувати, що його зусилля і праця не даремні: вдячність, любов і турбота - найкращі мотиватори.

Побутовий комфорт

Дім - це те місце, в якому чоловік сподівається на відпочинок, підзарядку і перезавантаження перед майбутніми змаганнями в офісі, соціумі. Ніхто не каже, щоб ти перетворювалася на матусю і готувала ресторанне меню кожен день або гладила шкарпетки. Але про необхідний рівень затишку і комфорту все-таки варто подбати.