Серед серйозних причин - сварки на побутовому ґрунті \ фото ua.depositphotos.com

У школі не вчать інституту шлюбу і як зберігати відносини у родині. Тому деякі елементарні моменти здатні призвести до розлучення.

В топі головних причин всіх розлучень стоїть зрада. Причому не тільки фізична, коли один партнер зрадив іншого, а й емоційна, коли чоловік або жінка вважають за краще виливати душу сторонній людині, пише nashamama.

На питання, чи має сенс зберігати такі відносини, які, за великим рахунком, не мають майбутнього є однозначна відповідь — "звичайно так!".

Відео дня

Читайте такожПсихолог порадила, як забути колишнього партнера

Величезний шанс повторити те ж саме на іншому витку. У кожного є свої батьківські сценарії. І більшість пар несвідомо повторюють сценарії, які проживали їхні батьки. Розібратися в цій ситуації, допомогти собі, можливо, за допомогою фахівця зберегти сім'ю. Це один з важливих моментів.

Також серед серйозних причин - сварки на побутовому ґрунті. Банально брудний посуд або немиті підлоги і справді можуть призвести до розірвання шлюбу. Як з цим боротися? Важливо заздалегідь розподілити сімейні обов'язки і позначити зони відповідальності.

Як повідомляв УНІАН, названо помилки, які можуть зруйнувати сім'ю та стосунки. Зокрема, це невміння розмовляти та домовлятися. Проблеми можна вирішити, якщо довірливо говорити про це. Замовчувати проблему, намагатися вирішити її самостійно часто призводить до ще більшого загострення ситуації, брехні та іншого негативу.

Вас також можуть зацікавити новини