Є ситуації, які здатні спровокувати зраду партнера \ фото: ua.depositphotos.com

Зради коханої людини - трагедія для будь-кого. Якщо пара дорожить своїми відносинами і не хоче, щоб у когось з них з'явився привід шукати когось на стороні, варто остерігатися ситуацій, які найчастіше до цього призводять.

Партнери не розмовляють один з одним. Мова не про перші п'ятнадцять хвилин після сварки, а взагалі в цілому. Якщо партнери стали рідше спілкуватися на важливі для них теми, ділитися емоціями і почуттями, то це початок кінця. Зради будуть неминучі, якщо щось не зробити або не розлучитися відразу, пише nashamama.

Партнери не допомагають один одному. Якщо дві людини постійно думають лише про себе, це дуже погана ознака. Вічні "я сам" і "я сама" — це показник емоційної відстороненості. Коли хочеться проводити більше часу на самоті, це показує, що людині або двом людям більше не приносить задоволення спілкування один з одним.

Відео дня

Читайте такожЕксперти розповіли, що таке мікрозрада та як лайки в соцмережах можуть вбити стосунки

Партнери почали спілкуватися з людьми, які налаштовують їх негативно. Якщо хтось із знайомих говорить про зради як про щось нормальне, це перша ознака того, що він йдете невірним шляхом. Як показують дослідження, оточення має основний вплив на звички і світогляд. Навіть якщо ви найчесніша і добра людина, вам досить щільно поспілкуватися зі зрадниками і брехунами пару місяців, щоб вже частково змінити світогляд.

Пропав потяг. Буває так, що двох людей не тягне один до одного. Багато хто може зробити посилання на багаторічний шлюб, але дослідження показують, що закохані люди ніколи не втрачають потяг один до одного, якщо їх почуття щирі. Вони можуть знайти спосіб знову стати цікавими один одному. Якщо цього вже немає, значить, відносинам, швидше за все, прийшов кінець. Зради не за горами.

Обидві людини люблять всіх навколо. Це відмінна умова для розвитку потягу до когось крім другої половинки. У таких людей частенько відбуваються так звані емоційні зради або випадкові — наприклад, в стані сп'яніння. Особистості, які спілкуються завжди і з усіма, можуть бути схильні до зрад.

Вас також можуть зацікавити новини